Περιγραφή
Πράσινο τσάι από την περιοχή της Kirishima στην Ιαπωνία. Το όνομα του προέρχεται από την λέξη “Kabuse” που σημαίνει καλυμμένο τσάι. Η καλλιέργεια του περιέχει 10 μέχρι 14 ημέρες κατά τις οποίες καλύπτονται τα φυτά και μετά γίνεται η συγκομιδή. Μας δίνει ένα ανοικτό πράσινο τσάι με άρωμα και γεύση που θυμίζει lime και umami με κρεμώδη επίγευση.
Διατροφική δήλωση ανά 100 ml:
Ενέργεια >0,1 kJ />0,1 kcal.
Λιπαρά <0,1 g εκ των οποίων κορεσμένα <0,1 g.
Υδατάνθρακες <0,1 g εκ των οποίων σάκχαρα <0,1 g.
Πρωτεΐνες <0,1 g.
Αλάτι <0,1 g.