Σχετικά με εμάς

Mlesna Hellas - Το Τσάι

Mlesna Hellas – Το Τσάι

Ένα ταξίδι στον κόσμο του τσαγιού από το 1993.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα και ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή, διανομή και πώληση τσαγιού και αξεσουάρ απ’ όλο τον κόσμο.

Το όνομα μας προέρχεται από τον βασικό μας προμηθευτή, την εταιρεία τσαγιού Mlesna που έχει έδρα τη Σρι Λάνκα.

Η Mlesna είναι μια εταιρεία τσαγιού της Κεϋλάνης που ιδρύθηκε το 1983 από έναν γευσιγνώστη τσαγιού της Σρι Λάνκα, με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια.

Από την ίδρυση τους, έγιναν γνωστοί για το ποιοτικό τσάι και τα αξεσουάρ τσαγιού και άρχισαν να εξάγουν σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 40 χώρες. Η Mlesna έχει λάβει 83 βραβεία και 10 επαίνους για την ποιότητα και τη συσκευασία του τσαγιού, 9 παγκόσμια αστέρια για ανώτερη ποιότητα και αριστεία συσκευασίας και θεωρείται πρεσβευτής Superbrand για τη Σρι Λάνκα.

Στην γκάμα μας, πέρα από το τσάι Κεϋλάνης, θα βρείτε:

  • Ποικιλίες τσαγιού από όλες τις χώρες που παράγουν τσάι,
  • Οργανικό τσάι matcha από την Ιαπωνία,
  • Rooibos (Π.Ο.Π.) από την Νότια Αφρική,
  • Ροφήματα φρούτων, βοτάνων, λουλουδιών & μπαχαρικών από την Ευρώπη,
  • Mate από την Νότια Αμερική,
  • Σουρωτήρια, τσαγιέρες, κούπες αλλά και κάθε είδους αξεσουάρ που θεωρείται απαραίτητο για την παρασκευή της ιδανικής κούπας τσαγιού.

HORECA & B2B

Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα χονδρικής πώλησης για επιχειρήσεις του κλάδου HORECA καθώς και για καφεκοπτεία, delicatessen, κ.α.

Κατάστημα Λιανικής - Το Τσάι, Αθήνα

Το κατάστημά μας άνοιξε τις πόρτες του το 1993, αρχικά σε άλλη διεύθυνση και ύστερα, το 2015, μεταφέρθηκε επι της οδού Αλεξάνδρου Σούτσου 19 στο Κολωνάκι.

Eshop - tea.gr

Το 2018 δημιουργήσαμε το πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα tea.gr με σκοπό να μπορούμε να πραγματοποιούμε αποστολές όλων των προϊόντων μας, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας. 

Από τότε έως και σήμερα, σας συσκευάζουμε και σας στέλνουμε το αγαπημένο σας ρόφημα, με καθημερινές αποστολές σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, 2 γενιές, που καθημερινά αναζητούμε, δοκιμάζουμε και εκπαιδευόμαστε με στόχο να φέρνουμε πάντα ό,τι καλύτερο και ποιοτικότερο έχει να προσφέρει ο κόσμος του τσαγιού.

blank
Μενού
Κατηγορίες