Αποστολές – Επιστροφές

V) ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία μας σας ενημερώνει και για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων που επιλέξατε, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή που έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η αποστολή τους.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας μέσω της TAS Courier για την Αττική, (η οποία συνεργάζεται με την ACS Courier για την επαρχία, τα νησιά και την Κύπρο) και μέσω της DHL για τις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00-17:00).

Υπάρχει επίσης η επιλογή να παραλάβετε το δέμα σας σε ένα από τα lockers του BOX NOW.

Πώς λειτουργεί το Box Now?

-Επιλέγετε το Box Now ως τρόπο παράδοσης στο check out (ισχύει μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες!!!).
-Επιλέγετε το Box Now locker (αυτόματο μηχάνημα παραλαβής) που σας εξυπηρετεί στον χάρτη (βρείτε ΕΔΩ ένα locker κοντά σας).
-Το δέμα μέσα σε 24 ώρες φτάνει στην θυρίδα που επιλέξατε και λαμβάνετε ένα μήνυμα με το PIN που ανοίγει το locker.

Το δέμα παραμένει στη θυρίδα για 48 ώρες. Μπορείτε να κάνετε παράταση για ακόμα 24 ώρες μέσω της ιστοσελίδας https://track.boxnow.gr/ ή καλώντας στο 211-1005301.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής :

i. εντός Αττικής εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
ii. στους υπόλοιπους χερσαίους προορισμούς εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
iii. στους νησιώτικους προορισμούς εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
iv. στους δυσπρόσιτους προορισμούς εντός 5-7 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
v. στην Ε.Ε. 3-10 εργάσιμες μέρες.
vi. Υπόλοιπος κόσμος. 3-12 εργάσιμες ημέρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ελλάδα:
Με Courier: Για παραγγελίες άνω των 25€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες κάτω των 25€ τα μεταφορικά έξοδα είναι 2,80€
Με Box Now: Για παραγγελίες άνω των 20€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες κάτω των 20€ τα μεταφορικά έξοδα είναι 2,50€

Ευρωπαϊκή Ένωση: Για παραγγελίες άνω των 59,90€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Διαφορετικά, το κόστος εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας και εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση.

Υπόλοιπος Κόσμος: Για παραγγελίες άνω των 199,99€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Διαφορετικά, το κόστος εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας και εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση. (Δεν περιλαμβάνεται το κόστος τυχόν τελωνειακών δασμών).

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν του ελέγχου της. Ενδεικτικά και όχι απόλυτα, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.

Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail [email protected]. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

VI) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε η συσκευασία όλων των προϊόντων να πραγματοποιείται με απόλυτη προσοχή προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σπανίως υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν. Η αλλαγή του προϊόντος ή του τμήματος του προϊόντος που είναι ελαττωματικό ή παρουσιάζει φθορές μπορεί να πραγματοποιηθεί στον μεταφορέα που σας το παρέδωσε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, σε περίπτωση που κατά το χρόνο παραλαβής διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα σε αυτό. Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail [email protected], γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του φθαρμένου ή ελαττωματικού ή εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, οπότε και θα σας επιστρέψουμε άτοκα τα χρήματα που τυχόν έχετε καταβάλλει. Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστέλλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας.

VII)ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πότε και πώς μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας;

i. Πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 2103631472

ii. Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 15 ημερολογιακών ημερών.

VIΙΙ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων (στις πληρωμένες παραγγελίες) γίνεται όταν παραδοθούν τα προϊόντα πίσω σε εμάς. Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη τότε δεν γίνεται επιστροφή των χρημάτων.

Εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε με όποια μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται μέσω αποστολής e-mail στο [email protected] καθώς και τηλεφωνικώς στο 2103631472.

Σημειώνουμε ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω 15 ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του ταχυμεταφορέα ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση). Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, δεν έχουν αφαιρεθεί ετικέτες ή σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα.

Τέλος, όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Μενού
Κατηγορίες