Περιγραφή
Η παραγωγή μαύρου τσαγιού (γνωστού ως “kuro”) είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη στην Ιαπωνία. Αυτό το τσάι προέρχεται από μια οικογενειακή φάρμα στο νομό Kagoshima, που ιδρύθηκε το 1970. Η παρασκευή των σκούρων καφέ φύλλων έχει ως αποτέλεσμα ένα καφέ-πορτοκαλί ρόφημα με άρωμα και γεύση μελιού, κακάου και μια λεπτή νότα πορτοκαλιού στο κλείσιμο.
Διατροφική δήλωση ανά 100 ml:
Ενέργεια > 0,1 kJ / >0,1 kcal.
Λιπαρά < 0,1 g εκ των οποίων κορεσμένα < 0,1 g.
Υδατάνθρακες < 0,1 g εκ των οποίων σάκχαρα < 0,1 g.
Πρωτεΐνες < 0,1 g.
Αλάτι < 0,1 g.