Kuro Ιαπωνία Βιολογικό

Ένα βιολογικό μαύρο τσάι από την Ιαπωνία

Από 9,00 

Ποσότητα

  • 50gr50gr
  • 100gr100gr
  • 200gr200gr
  • 1kg1kg
  • Κουτί - 100grΚουτί - 100gr
Clear

Περιγραφή

Περιγραφή

Η παραγωγή μαύρου τσαγιού (γνωστού ως “kuro”) είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη στην Ιαπωνία. Αυτό το τσάι προέρχεται από μια οικογενειακή φάρμα στο νομό Kagoshima, που ιδρύθηκε το 1970. Η παρασκευή των σκούρων καφέ φύλλων έχει ως αποτέλεσμα ένα καφέ-πορτοκαλί ρόφημα με άρωμα και γεύση μελιού, κακάου και μια λεπτή νότα πορτοκαλιού στο κλείσιμο.

Διατροφική δήλωση ανά 100 ml:
Ενέργεια > 0,1 kJ / >0,1 kcal.
Λιπαρά < 0,1 g εκ των οποίων κορεσμένα < 0,1 g.
Υδατάνθρακες < 0,1 g εκ των οποίων σάκχαρα < 0,1 g.
Πρωτεΐνες < 0,1 g.
Αλάτι < 0,1 g.

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια ιδανική κούπα τσάι

Δοσολογία

Δοσολογία

1 κουταλιά του γλυκού, περίπου 2 γρ., για 250ml νερού.

Θερμοκρασία

Θερμοκρασία

Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι 90 °C, λίγο πριν τον βρασμό.

Εκχύλιση

Εκχύλιση

Για τη σωστή εκχύλιση το τσάι πρέπει να παραμείνει στο νερό για 3-5′.

Πίνεται

Πίνεται

Απολαύστε το σκέτο, με γλυκαντικό ή με γάλα.

Kuro Ιαπωνία Βιολογικό

Μενού
Κατηγορίες