Gabalong Ιαπωνία

Το Ιαπωνικό τσάι με ιδιαίτερη επεξεργασία

Από 11,20 

Ποσότητα

  • 50gr50gr
  • 100gr100gr
  • 200gr200gr
  • 1kg1kg
  • Κουτί - 50grΚουτί - 50gr
Clear
Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Περιγραφή

Το επίκεντρο αυτού του τσαγιού είναι η υψηλή αξία των gaba- αμινοξέων. Η γεύση είναι ελαφρώς όξινη και θυμίζει υπερώριμα φρούτα όπως ο ανανάς και η παπάγια. Ο ελαφρώς φρουτώδης χαρακτήρας και η λεπτή οξύτητα χαρακτηρίζουν αυτό το τσάι.

Μια νέα εξέλιξη από τη δεκαετία του ’60. Τα gaba- αμινοξέα λέγεται ότι έχουν ρυθμιστική επίδραση στην αρτηριακή πίεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τσάι αυτό πωλείται και στα φαρμακεία της Ιαπωνίας.
Η ειδική υψηλή αξία των αμινοξέων γκάμπα επιτυγχάνεται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας παραγωγής. Το τσάι ωριμάζει για αρκετές ώρες σε ατμόσφαιρα αζώτου. Αυτό αυξάνει την παραγωγή gaba- αμινοξέων.

Διατροφική δήλωση ανά 100 ml:

Ενέργεια 1 kJ />1 kcal.

Λιπαρά <0,1 g εκ των οποίων κορεσμένα <0,1 g.

Υδατάνθρακες <0,1 g εκ των οποίων σάκχαρα <0,1 g.

Πρωτεΐνες <0,1 g.

Αλάτι <0,01 g.

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια ιδανική κούπα τσάι

Δοσολογία

Δοσολογία

1 κουταλιά του γλυκού, περίπου 2 γρ., για 250ml νερού.

Θερμοκρασία

Θερμοκρασία

Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι 80 °C.

Εκχύλιση

Εκχύλιση

Για τη σωστή εκχύλιση το τσάι πρέπει να παραμείνει στο νερό για 3′.

Πίνεται

Πίνεται

Το αρωματικό πράσινο τσάι είναι το ιδανικό ρόφημα για το απόγευμα και πίνεται ευχάριστα σκέτο.

Gabalong Ιαπωνία

Μενού
Κατηγορίες