Τσαγιέρες Zero Japan

Η ZERO JAPAN INC. ιδρύθηκε το 1992 στην περιοχή της Ιαπωνίας που ονομάζεται MINO. Η ιστορία της παραγωγής κεραμικών είναι πολύ παλιά, που χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω και η Zero Japan INC. συνδυάζει τις παραδοσιακές δεξιότητες με τις νέες τεχνικές για να παράγει τα προϊόντα της.

Από την αρχή είναι πιστή στην ιδεολογία της, η οποία αποτελείται από τρεις έννοιες. Όμορφη εμφάνιση, ευχάριστη στην αφή και πολύ χρήσιμη. Αυτές οι τρεις απλές ιδέες κάνουν τα προϊόντα της ZERO JAPAN τόσο ξεχωριστά!

blank
blank

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

MINO είναι το όνομα που αναφέρεται στη νότια περιοχή του νομού Gifu, και η περιοχή είναι το κέντρο της κεραμικής παραγωγής και τέχνης από τον 7ο αιώνα. Τα κεραμικά που παράγονται στο Mino, τόσο παραδοσιακά όσο και μοντέρνα, αναφέρονται ως «Μinoyaki (Mino ware)». Το περιβάλλον της Mino προσφέρει φυσικά στοιχεία που είναι κατάλληλα για την κατασκευή ποιοτικών κεραμικών.

Εξευγενισμένος Πηλός:

Η περιοχή Mino είναι πλούσια και σε ανώτερης ποιότητας πηλό ο οποίος έχει υψηλή περιεκτικότητα σιδήρου που χρησιμοποιείται για κεραμικά.

Πλούσιο σε νερό:

Για να καθαρίσετε τον πηλό από την άμμο, το νερό είναι απαραίτητο. Περιτριγυρισμένη από τον ποταμό Kiso και τον ποταμό Hida, η περιοχή είναι επίσης πλούσια σε νερά. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην περιοχή Mino να παράγει κεραμικά πιο αποτελεσματικά και σε μεγαλύτερο όγκο από άλλες περιοχές.

Κλίβανος Mountainside:

Δεδομένου ότι το Mino είναι μια ορεινή περιοχή, οι πλαγιές του είναι ιδανικές για την κατασκευή κλιβάνων αναρρίχησης. Αν και ο εξοπλισμός έχει εκσυγχρονιστεί, αυτοί οι κλίβανοι λαξευμένοι στην πλαγιά του βουνού χρησιμοποιούνται από τα μέσα της εποχής Meiji (περίπου 1890) μέχρι σήμερα.

Η εμπειρία των τεχνιτών

Κάθε προϊόν Zero Japan τελειοποιείται προσεκτικά από τα χέρια των τεχνιτών Mino, οι οποίοι ήταν από τους πρώτους κεραμίστες που συνδύασαν απρόσκοπτα κεραμικά, χάλυβα και σιλικόνη μαζί για να δημιουργήσουν διαχρονικά επιτραπέζια σκεύη με μοντέρνα πινελιά. Από την αρχική χύτευση έως την τελική υάλωση και την εφαρμογή & φινίρισμα των καπακιών σε καλούπι, είναι εμφανής μια μακρά ιστορία προσοχής στη λεπτομέρεια.

blank

Ιστορική αναδρομή

1992
Η BEE HOUSE CO., LTD. (ΙΑΠΩΝΙΑ) ιδρύθηκε.

1994
Κυκλοφόρησε τα πρώτα τετράγωνα κάνιστρα. Άρχισε να πωλεί σε λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένων των Macy’s, Crate and Barrel, Starbucks, Peet’s Coffee και Tea, Dillard’s και άλλων.

1998
Αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε την πρώτη σειρά Round Teapot.

2000
Το Round Teapot εμφανίζεται στο InStyle Magazine – ακολουθούμενο από τις εκρηκτικές πωλήσεις Teapot.

2001
Αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε την πρώτη σειρά του Salt Box. Αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε την πρώτη σειρά του Coffee Dripper.

2006
Αλλαξέ η επωνυμία από BEE HOUSE JAPAN σε ZERO JAPAN. Το Coffee Dripper παραλαμβάνεται από το Blue Bottle, δημιουργώντας ώθηση για να οδηγήσετε το Τρίτο Κύμα του Καφέ.

2018
Η Focus America Corporation έγινε ο διανομέας στις Η.Π.Α.

2022
Η ZERO JAPAN γιόρτασε την 30η επέτειο της!

blank

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΣΑΓΙΕΡΑ ZERO JAPAN!

Όταν ψάχνετε για την κατάλληλη τσαγιέρα για τσάι, είναι σημαντικό να μάθετε ποιος τύπος τσαγιέρας είναι ο καταλληλότερος για τις ανάγκες σας. Κάθε τύπος τσαγιέρας έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και προσφέρει πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα υλικά. Σήμερα, θα θέλαμε να μοιραστούμε τα κύρια οφέλη από τη χρήση των κεραμικών τσαγιερών μας!

ZERO JAPAN -BEE HOUSE- Στρογγυλή Τσαγιέρα

Από τη δημιουργία των πρώτων Round Teapots το 1998, οι τσαγιέρες μας έχουν ριζώσει στη βιομηχανία τσαγιού για αξιόπιστα, διαχρονικά σχέδια. Το BEE HOUSE – NOW ZERO JAPAN – ήταν ένα από τα πρώτα σχέδια που συνδύασαν μέταλλο και κεραμικά για τον αισθητικό και λειτουργικό σκοπό του. Μέχρι και σήμερα, κάθε τσαγιέρα είναι φτιαγμένη από τα χέρια των τεχνιτών της MINO για την ασυμβίβαστη ποιότητά της.

5 Οφέλη από τη χρήση των κεραμικών τσαγιέρών μας

1. Πιο φρέσκο, πιο ζεστό, με διάρκεια

Οι κεραμικές τσαγιέρες μας είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας, πλούσιο σε σίδηρο πηλό που βρίσκεται στην περιοχή Mino. Το κεραμικό διαθέτει φυσικά ιδιότητες συγκράτησης της θερμότητας και χαμηλής διαρροής. Δεδομένου ότι οι τσαγιέρες μας είναι σε θέση να διατηρούν τη θερμότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τις κορυφαίες γυάλινες τσαγιέρες, μπορούν να διατηρήσουν τη φρεσκάδα του τσαγιού σας, επιτρέποντάς σας να αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε κάθε γουλιά.

2. Παρασκευάστε με ευκολία!

Το μεταλλικό μας καπάκι είναι προσαρτημένο στην τσαγιέρα, το οποίο σας επιτρέπει να σερβίρετεε άνετα χωρίς να απαιτείται να κρατάτε το καπάκι με το ένα χέρι ή να ανησυχείτε για τυχαία έκχυση από την κορυφή. Επίσης, το άνοιγμα του στομίου στενεύει για σερβίρισμα χωρίς διαρροές και εύκολους ελιγμούς – ακόμα και όταν παρασκευάζεται με πρωινή βιασύνη.

3. Εύκολος καθημερινός καθαρισμός

Δεν υπάρχει χρόνος για καθάρισμα; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε απλώς να τοποθετήσετε την τσαγιέρα μας στο πλυντήριο πιάτων μετά τη χρήση χωρίς να ανησυχείτε για ζημιές (εκτός από τη συλλογή Crackled, Antique Silver, Antique Gold και Crystal Silver). Δεδομένου ότι το μεταλλικό μας καπάκι είναι αφαιρούμενο, είναι ακόμα πιο εύκολο να πλύνετε και το εσωτερικό της στο χέρι.

4. Χρώμα για Όλους

Υποσχόμαστε ότι θα βρείτε το χρώμα που σας μιλάει. Με πολλές χρωματικές παραλλαγές, μπορείτε να βρείτε μια απόχρωση που να συμπληρώνει την κουζίνα και τα σερβίτσια σας. Και σε ποιον δεν αρέσει να λαμβάνει το αγαπημένο του χρώμα της τσαγιέρας ως δώρο; Ψάχνετε για κάτι λίγο πιο εκκεντρικό; Ρίξτε μια ματιά στη Συλλογή μας εμπνευσμένη από crackle ή antique.

5. Το μέγεθος έχει σημασία

Όταν παρασκευάζετε ένα φλιτζάνι τσάι, είναι να μπορούμε να επιλέγουμε τη δική μας γεύση τσαγιού, ακόμα και όταν περνάτε τσάι με μια παρέα. Η συλλογή μας προσφέρει ένα ενιαίο μέγεθος (15 oz.) που σας επιτρέπει να παρασκευάζετε μόνο ένα φλιτζάνι από το αγαπημένο σας τσάι, σε μέγεθος ζευγαριού (24 oz.), σε οικογενειακό μέγεθος (34 oz.) που παρασκευάζει τέλεια 6 ολόκληρα φλιτζάνια τσάι!

blank
blank
blank
Στο κατάστημα μας και στο site θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τσαγιέρες, κούπες και μελιέρες της εταιρίας Zero Japan!
blank
Μενού
Κατηγορίες