Jun Chiyabari Himalayan Imperial

Μαύρο τσάι από τα Ιμαλάια

Από 10,80 

Ποσότητα

  • 50gr50gr
  • 100gr100gr
  • 200gr200gr
  • 1kg1kg
  • Κουτί - 50grΚουτί - 50gr
Clear
Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιγραφή

Ένα signature τσάι που παρασκευάζεται κυρίως στις αρχές του καλοκαιριού (Ιούνιος έως μέσα Ιουλίου) και το φθινόπωρο (Οκτώβριος-Νοέμβριος). Λόγω των εποχιακών αλλαγών, επωφελείται η φυσιολογία και ο χαρακτήρας των πράσινων φύλλων.

Διατροφική δήλωση ανά 100 ml:
Ενέργεια > 0,1 kJ / >0,1 kcal.
Λιπαρά < 0,1 g εκ των οποίων κορεσμένα < 0,1 g.
Υδατάνθρακες < 0,1 g εκ των οποίων σάκχαρα < 0,1 g.
Πρωτεΐνες < 0,1 g.
Αλάτι < 0,1 g.

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια ιδανική κούπα τσάι

Δοσολογία

Δοσολογία

1 κουταλιά του γλυκού, περίπου 2 γρ., για 250ml νερού.

Θερμοκρασία

Θερμοκρασία

Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι 90 °C, λίγο πριν τον βρασμό.

Εκχύλιση

Εκχύλιση

Για τη σωστή εκχύλιση το τσάι πρέπει να παραμείνει στο νερό για 3-5′.

Πίνεται

Πίνεται

Το Assam είναι το ιδανικό Ινδικό τσάι για το πρωί. Μπορείτε να βάλετε το γλυκαντικό της επιλογής σας ή λίγο γάλα.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε...

Jun Chiyabari Himalayan Imperial

Μενού
Κατηγορίες