Βιολογικό Matcha Kotobuki

Matcha ceremonial grade

Από 18,00 

Ποσότητα

  • 50gr50gr
  • 100gr100gr
  • 200gr200gr
Clear
Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιγραφή

Το Matcha προέρχεται αποκλειστικά από το τσάι Tencha. Το Tencha αποτελείται από τα φύλλα και τα μπουμπούκια του είδους Camellia Sinensis της οικογένειας φυτών τσαγιού (Theacea). Μετά τη συγκομιδή τα φύλλα ατμοποιούνται, ξηραίνονται και ψήνονται, κόβονται, κοσκινίζονται, διαχωρίζονται, ξηραίνονται εκ νέου και αναμειγνύονται. Τα φύλλα Tencha αποθηκεύονται σε σάκους κάτω από τους 10° C λίγο πριν αλεσθούν στους ειδικούς πετρόμυλους.

Έντονο πράσινο χρώμα με πλούσια umami γεύση.

Προέλευση από την Ιαπωνία!

Διατροφική δήλωση ανά 100 ml:

Ενέργεια >0,1 kJ />0,1 kcal.

Λιπαρά <0,1 g εκ των οποίων κορεσμένα <0,1 g.

Υδατάνθρακες <0,1 g εκ των οποίων σάκχαρα <0,1 g.

Πρωτεΐνες <0,1 g.

Αλάτι <0,1 g.

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια ιδανική κούπα τσάι

Δοσολογία

Δοσολογία

1,75g για Usucha (thin tea) με 70ml νερού. 3,75g για Koicha (thick tea) με 30ml νερού.

Θερμοκρασία

Θερμοκρασία

70 °C είναι η ιδανική θερμοκρασία και για τους 2 τρόπους.

Εκχύλιση

Εκχύλιση

Το matcha παραμένει στο νερό καθώς το ανακατεύουμε με το ειδικό βουρτσάκι (whisk)

Πίνεται

Πίνεται

Δοκιμάστε το σκέτο, συνδυάστε το με γάλα ως latte αλλά και με φρούτα ως υγιεινό smoothie.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε...

Βιολογικό Matcha Kotobuki

Μενού
Κατηγορίες