Bio Matcha με Κολλαγόνο

Ένα γευστικό matcha μαζί με κολλαγόνο!

14,90 

Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιγραφή

Το βιολογικό matcha με κολλαγόνο είναι ένας συνδυασμό που πρέπει να δοκιμάσετε!

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη στο σώμα, που υποστηρίζει τη δομή των μαλλιών, του δέρματος, των νυχιών, των οστών, των συνδέσμων και των τενόντων – και διασφαλίζει ότι το δέρμα και τα μαλλιά λάμπουν. Επιπλέον, οι πρωτεΐνες έχουν ποικίλους και σημαντικούς ρόλους στο σώμα και είναι γνωστές για την ικανότητά τους να συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και στην καλή υγεία των οστών.

Συστατικά:
BIO Japanese matcha* 50%, υδρολυμένο κολλαγόνο 50%. Προειδοποίηση: Μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το συμπλήρωμα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Διατηρήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη – δεν είναι κατάλληλη για παιδιά, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες
Οδηγίες παρασκευής:
Βάζουμε περίπου 1 κουταλιά matcha, ιδανικά μετρημένο με ένα κουτάλι μπαμπού (ίσο με 1 κουταλάκι του γλυκού, περί τα 3γρ.), σε ένα μπολ ή ένα φλιτζάνι. Περιχύνουμε με 200 ml ζεστό νερό μέχρι 80°C και στη συνέχεια ανακατεύουμε καλά με ένα αναδευτήρι μπαμπού μέχρι να γίνει λείο και με αφρό.
Συνιστούμε την προσθήκη γάλακτος (ζωϊκό/φυτικό)!

Διατροφική δήλωση ανά 100 ml:

Ενέργεια >1505 kJ />355 kcal.

Λιπαρά <1,9 g εκ των οποίων κορεσμένα <0,1 g.

Υδατάνθρακες <18 g εκ των οποίων σάκχαρα <5,8 g.

Πρωτεΐνες <066 g.

Αλάτι <0,1 g.

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια ιδανική κούπα τσάι

Δοσολογία

Δοσολογία

1,75g για Usucha (thin tea) με 70ml νερού. 3,75g για Koicha (thick tea) με 30ml νερού.

Θερμοκρασία

Θερμοκρασία

70 °C είναι η ιδανική θερμοκρασία και για τους 2 τρόπους.

Εκχύλιση

Εκχύλιση

Το matcha παραμένει στο νερό καθώς το ανακατεύουμε με το ειδικό βουρτσάκι (whisk)

Πίνεται

Πίνεται

Δοκιμάστε το σκέτο, συνδυάστε το με γάλα ως latte αλλά και με φρούτα ως υγιεινό smoothie.

Bio Matcha με Κολλαγόνο

Μενού
Κατηγορίες