Φλούδες πορτοκαλιού και πιπεριές τσίλι
Κόκκινο τσάι συνδυασμένο με φλούδες πορτοκαλιού και πιπεριές τσίλι. Χωρίς καφεΐνη
1 κουταλιά του γλυκού, περίπου 2 γρ., για 250ml νερού.
Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι 100 °C.
Για τη σωστή εκχύλιση το rooibos πρέπει να παραμείνει στο νερό για τουλάχιστον 5'.
Συνδυάζεται ιδανικά με λίγο μέλι.
Η ιδανικη κουπα τσαΪ. τι πρεπει να ξερετε για τη σωστη εκχυλιση του τσαγιου
Copyright © 2011-2021 www.tea.gr. All rights reserved.
Είσοδος
Δεν έχετε λογαριασμό;Δημιουργήστε έναν εδώ