KOKEICHA

Τσάι συμπιεσμένο με άμυλο ρυζιού

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Σκούρο χρώμα και μοναδική γεύση που
προέρχονται από το άμυλο του ρυζιού με
το οποίο αναμιγνύεται. Σε υψηλή πίεση τα φύλλα
του τσαγιού συμπιέζονται σε λεπτά
«σκοινάκια». Μία ξεχωριστή γεύση.

  • Pure Japanese Tea
3.40

Με την αγορά του προϊόντος κερδίστε 3 πόντουςανα τεμαχιο.

Άμεσα διαθέσιμο


Για μια ιδανική κούπα!

Δοσολογία

1 κουταλιά του γλυκού, περίπου 2 γρ., για 250ml νερού.

Θερμοκρασία

Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι 80 °C.

Εκχύλιση

Για τη σωστή εκχύλιση το τσάι πρέπει να παραμείνει στο νερό για 3'.

Πίνεται

Το ποιοτικό πράσινο τσάι απολαμβάνεται ευχάριστα σκέτο καθώς η μαλακή του γεύση δεν χρειάζεται κάποιο γλυκαντικό.

Έχουμε οτι χρειάζεστε

Για να παρασκευάσετε την σωστή κούπα τσαγιού πρέπει να έχετε ποιοτικό τσάι. Μαύρο, Πράσινο, Oo long, Λευκό ή άλλο ρόφημα. Αξεσουάρ που θα φανούν απαραίτητα. Τσαγιέρες και κούπες τσαγιού. Και βέβαια αν θέλετε να τιμήσετε έναν φίλο, ένα καλόγουστο δώρo.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε...