CEYLON SPICE

Μαύρο τσάι με τα ποιοτικότερα μπαχαρικά της Κεϋλάνης

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Συνδυάζει την κανέλα και το κάρδαμο, δύο από τα ποιοτικότερα μπαχαρικά της Κεϋλάνης,
με ποικιλία FBOP (Flowery Broken Orange Pekoe) από την περιοχή Dimbula της Σρι Λάνκα που
βρίσκεται σε υψόμετρο 1500 μ.

  • Mlesna
  • Pure Ceylon Tea
  • Superbrand
  • ISO 22000:2005
  • 150 Years Ceylon Tea
2.20


Για μια ιδανική κούπα!

Δοσολογία

1 κουταλιά του γλυκού, περίπου 2 γρ., για 250ml νερού.

Θερμοκρασία

Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι 90 °C, λίγο πριν τον βρασμό.

Εκχύλιση

Για τη σωστή εκχύλιση το τσάι πρέπει να παραμείνει στο νερό για 3-5'.

Πίνεται

Το μαύρο αρωματικό τσάι μπορεί κάποιος να το απολαύσει σκέτο ή με το γλυκαντικό της επιλογής του.

Έχουμε οτι χρειάζεστε

Για να παρασκευάσετε την σωστή κούπα τσαγιού πρέπει να έχετε ποιοτικό τσάι. Μαύρο, Πράσινο, Oolong, Λευκό ή άλλο ρόφημα. Αξεσουάρ που θα φανούν απαραίτητα. Τσαγιέρες και κούπες τσαγιού. Και βέβαια αν θέλετε να τιμήσετε έναν φίλο, ένα καλόγουστο δώρo.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε...