Μαύρο τσάι με πικραμύγδαλο
Μαύρο τσάι Κίνας συνδυασμένο με κομμάτια αμυγδάλου.
1 κουταλιά του γλυκού, περίπου 2 γρ., για 250ml νερού.
Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι 90 °C, λίγο πριν τον βρασμό.
Για τη σωστή εκχύλιση το τσάι πρέπει να παραμείνει στο νερό για 3-5'.
Το μαύρο αρωματικό τσάι μπορεί κάποιος να το απολαύσει σκέτο ή με το γλυκαντικό της επιλογής του.
Η ιδανικη κουπα τσαΪ. τι πρεπει να ξερετε για τη σωστη εκχυλιση του τσαγιου
Copyright © 2011-2021 www.tea.gr. All rights reserved.
Είσοδος
Δεν έχετε λογαριασμό;Δημιουργήστε έναν εδώ